Tarieven

Onze Begeleidingspakketten

Vergoed door de zorgverzekeraar

Onze diensten vaak worden vergoed door zorgverzekeraars, afhankelijk van je specifieke zorgverzekeraar en polis. Bekijk hier een overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar.
Zet vandaag nog de stap naar jouw gezondheidsreis. Plan nu je gratis kennismakingsgesprek in!

Onze Tarieven

Standaard Plan

Intakegesprek, weging, voedingsanamnese, voedingsanalyse, persoonlijk voedingsadvies en 4 vervolggesprekken

€199
Vervolgplan

Extra gesprekken: 5 vervolggesprekken van elk 30 minuten, inclusief weging

€125

Begin vandaag nog aan jouw reis naar een gezondere levensstijl! Onze aanbiedingen zijn tijdelijk, dus wacht niet te lang om te investeren in je welzijn.

Bij Gezond Gewicht Arnhem ben je geen nummer, maar een persoon met unieke doelen en behoeften. Je reis naar een gezonder leven is jouw eigen pad en wij zijn er om je te begeleiden met diverse persoonlijke diensten.

Losse diensten

  • Persoonlijk Gezond Gewicht Intakegesprek in Arnhem €50
  • Voedingsanalyse en Advies op Maat €75
  • Vervolggesprekken bij Gezond Gewicht Arnhem €30

Begin met een Gratis Kennismaking bij Gezond Gewicht Arnhem

Je pad naar welzijn start met een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we graag kennis met jou, bespreken we je specifieke doelen en ontdek je hoe onze aanpak je kan helpen om gezond gewicht te bereiken.

Persoonlijk Gezond Gewicht Intakegesprek in Arnhem 50

Voor een bescheiden prijs van € 50 bieden we je een uitgebreide intake van 60 minuten, inclusief een weging. Tijdens deze sessie leren we je huidige gezondheidsstatus kennen en stellen we een actieplan samen, afgestemd op jouw individuele behoeften.

Voedingsanalyse en Advies op Maat €75

Ontdek hoe voeding invloed heeft op je welzijn met onze persoonlijke voedingsanalyse en voedingsadvies voor € 75. Tijdens deze 60 minuten durende sessie analyseren we je huidige voedingspatronen en geven we nuttige adviezen voor een gezondere voedingskeuze.

Vervolggesprekken bij Gezond Gewicht Arnhem €30

Blijf op de juiste weg met onze vervolggesprekken van 30 minuten, inclusief weging. Voor slechts € 30 houden we samen je voortgang in de gaten en zorgen we ervoor dat je gemotiveerd en doelgericht blijft.

Uitgebreide Weegsessies

Onze weegsessies zijn grondig en omvatten metingen van je gewicht, lichaamsvetpercentage, spiermassa, botmassa, BMI, metabolische leeftijd, vochtpercentage en visceraal vet.

Als lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) geloven we in een gezonde voedingsaanpak en lifestyle veranderingen zonder het gebruik van afslankmiddelen of maaltijdvervangers.

Vergeet niet dat onze diensten vaak worden vergoed door zorgverzekeraars, afhankelijk van je specifieke zorgverzekeraar en polis. Bekijk hier een overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar.

Zet vandaag nog de stap naar jouw gezondheidsreis. Plan nu je gratis kennismakingsgesprek in!

Bord Gezond Gewicht Arnhem Gewichtsconsulent
Gezond Gewicht Arnhem: Jouw Partner op de Weg naar Welzijn