Gezond gewicht Arnhem Gewichtsconsulent

Gewichtsconsulent Gezond gewicht Arnhem

Gezond Gewicht Arnhem Gewichtsconsulent

Gezond Gewicht Arnhem bestaat uit een leefstijlcoach en gewichtsconsulent. Ik ben Olga Kropman en Gezond gewicht Arnhem is een organisatie die klaar staat voor mensen, die bewust aan de slag willen gaan met een betere en gezondere levensstijl. Wat je doel ook is, je zal veranderingen moeten gaan brengen aan je huidige levensstijl. Hierbij kan ik jou gerichte hulp & oplossingen bieden om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Visuele circulatie van hoe gezond leven bijdraagt aan een gezonde leefstijl

Combinatie van gewichtsconsulent en leefstijlcoach

Als gewichtsconsulent en leefstijlcoach bij Gezond Gewicht Arnhem begeleid ik volwassenen die willen werken aan een gezond gewicht: een gewicht dat bij je past en waarbij je jezelf het meest prettig voelt. Dit kun je bereiken door gezond te eten, genieten en bewegen. Het voordeel van mijn aanpak is dat je kunt afvallen, maar ook dat je op gewicht kan blijven. Hierbij leg ik nadruk op positieve veranderingen die je doorvoert in je leefstijl (een gezonder eet- en leefpatroon). Het is een veranderproces waarbij je jezelf en je gewoontes beter leert kennen en gaat bijsturen. Met kleine aanpassingen in voeding en leefpatronen kun je veel bereiken met een blijvend resultaat.

Wat kan een leefstijlcoach voor jou betekenen?

Je leert ook je gedrag (leefstijl) en eetpatroon herkennen. Hierdoor kan ik mooie veranderingen maken aan de hand van de benodigde instappunten. Het gezond eten en een voedingspatroon wordt dan geen dieet meer maar een onderdeel van je levensstijl. Op deze manier is het volhouden en het behalen van jouw doelen een stuk meer inzichtelijker en realistischer. Leefstijl coaching helpt je de regie over jouw gezondheid in handen te nemen.

Werk aan een Gezond Gewicht dat bij je past, met blijvend resultaat en meer energie.

De Voordelen Van Gezond Gewicht Arnhem – Leefstijlcoaching

De voordelen van de manier van aanpak van Gezond Gewicht Arnhem is dat wij jou samen brengen naar een gezonder gewicht. Niet alleen door te kijken naar het dieet of een verandering in het voedingspatroon erin te brengen. Samen kijken we ook daadwerkelijk naar jouw levensstijl en hoe we deze op een positieve manier kunnen veranderen. Denk bijvoorbeeld aan het inzicht krijgen in jouw slaappatroon,  of externe factoren zoals stress of ontspanning. Door middel van een gezonde combinatie en balans brengen wij jou samen naar een gezonder gewicht en levensstijl.

Wil jij graag je BMI berekenen? Doe het hieronder!

Gebruik in de BMI calculator de ‘Metric’ functie. Hier kan jij dan je lengte (bijvoorbeeld 1.80) en het gewicht invoeren. Komt er als resultaat een BMI van 25 of hoger uit dan heb je overgewicht.

Neem dan vandaag nog contact op met Gezond gewicht Arnhem!

BMI Calculator

Home » Gezond gewicht Arnhem Gewichtsconsulent