Even voorstellen

Gezond gewicht & afvallen
Leefstijlcoach en gewichtsconsulent

Foto Gezond Gewicht Arnhem

Hallo daar, ik ben Olga .

Ik ben Olga Kropman, en ik ben opgegroeid in Deventer. Tijdens mijn studie Maatschappelijk werk ben ik naar Arnhem verhuisd. Naast mijn werk bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen had ik behoefte om een stap te zetten in de richting van gezond gewicht, afvallen, voeding, gezondheid en coaching. Daar lag altijd al mijn interesse. Ik ben gecertificeerd gewichtsconsulent en leefstijlcoach en heb al enige tijd een eigen praktijk gevestigd aan de Mooieweg 154 in Arnhem-Zuid in de wijk Rijkerswoerd. Ik ben sportief, fiets, tennis en ga geregeld een rondje hardlopen. Daarnaast wandel ik veel met mijn Mechelse herder, die veel beweging nodig heeft.

Vakkundig

✔ Empathisch 

✔ Doortastend

Gezond gewicht en afvallen, wat kan ik voor jou betekenen?

Als gewichtsconsulent en leefstijlcoach bij Gezond Gewicht Arnhem begeleid ik volwassenen die willen werken aan een gezond gewicht: een gewicht dat bij je past en waarbij je jezelf het meest prettig voelt. Dit kun je bereiken door gezond te eten, genieten en bewegen. Het voordeel van mijn aanpak is dat je kunt afvallen, maar ook dat je op gewicht kan blijven. Hierbij leg ik nadruk op positieve veranderingen die je doorvoert in je leefstijl (een gezonder eet- en leefpatroon). Het is een veranderproces waarbij je jezelf en je gewoontes beter leert kennen en gaat bijsturen. Met kleine aanpassingen in voeding en leefpatronen kun je veel bereiken met een blijvend resultaat. Ik werk volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum en ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulten Nederland (BGN). Verder volg ik bijscholingen op het gebied van voeding, gezondheid en coaching.

Hoe ga ik te werk?

  1. Kennismakingsgesprek
  2. Intakegesprek
  3. Persoonlijke voedingsanalyse en advies 
  4. Vervolgconsulten

Wil je graag een afspraak maken?

Dan kan jij vrijblijvend bellen op Tel. 06-37167113 of een email sturen naar info@gezondgewichtarnhem.nl

Bel of mail voor uw afspraak!

Gezond Gewicht Arnhem is gevestigd in Arnhem-Zuid. De locatie is ook goed bereikbaar vanuit omringende gemeenten zoals Huissen, Elst en Bemmel.