Begeleiding met Afvallen in Arnhem: Je Beste Zelf

Welkom bij Gezond Gewicht Arnhem Gewichtsconsulent

Herken je het gevoel van eenzaamheid op je reis naar gewichtsverlies? Of misschien het gevoel dat niemand echt begrijpt wat je doormaakt? Je bent niet alleen. Mijn naam is Olga Kropman, en ik wil je laten weten dat ik er voor je ben, elke stap op weg naar een gezonder gewicht. Begeleiding met afvallen.

Foto Gezond Gewicht Arnhem

Olga Kropman

Leefstijlcoach & Gewichtsconsulent

Ik ben Olga Kropman, en ik ben opgegroeid in Deventer. Tijdens mijn studie Maatschappelijk werk ben ik naar Arnhem verhuisd. Naast mijn werk bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen had ik behoefte om een stap te zetten in de richting van gezond gewicht, afvallen, voeding, gezondheid en coaching. Daar lag altijd al mijn interesse. Ik ben gecertificeerd gewichtsconsulent en leefstijlcoach en ben aangesloten bij de BGN Gewichtsconsulenten Nederland. Daarnaast heb ik ook al enige tijd een eigen praktijk in Arnhem-zuid.

Gezond Gewicht Arnhem Begrijpt Jou tijdens Begeleiding met afvallen.

Wil je beginnen met Begeleiding met Afvallen in Arnhem? Wij weten hoe het voelt om verloren te zijn in de veelheid van diëten en adviezen, om ontmoedigd te raken en je af te vragen of verandering echt mogelijk is. Bij Gezond Gewicht Arnhem hebben we de tijd genomen om echt te luisteren naar verhalen zoals die van jou. We begrijpen de hoogte- en dieptepunten, en daarom is onze aanpak anders. Een leefstijlcoach is er specifiek voor jou.

Bekijk hier bijvoorbeeld een review van Monique

Goede ervaringen met Olga. Ze luistert echt goed naar je en heeft echt aandacht voor je. Fijne begeleiding en een aanrader als je op een gezonde manier je voedingspatroon wilt aanpassen!

Lees meer over mijn Werkwijze

 

 

 

 

 

 

Ben je klaar om samen te werken met iemand die je echt begrijpt en die er oprecht voor je is? Neem dan contact op met Gezond Gewicht Arnhem. Laat ons je helpen, ondersteunen en vieren bij elke stap die je zet. Want jouw reis is de onze. En we geloven dat je het verdient om je beste, gezondste zelf te zijn.

Waarom Kiezen Voor Begeleiding met afvallen met Gezond Gewicht Arnhem?

  • Empathie: We nemen de tijd om te luisteren, te begrijpen en je te begeleiden op je reis. Elk individu is uniek, en je verdient een plan dat op maat is gemaakt voor jou.
  • Deskundigheid: Als gecertificeerd leefstijlcoach en gewichtsconsulent, bied ik niet alleen kennis, maar ook een hart dat begrijpt en zorgzaam is.
  • Vertrouwen: Onze transparante en eerlijke aanpak zorgt ervoor dat je je ondersteund voelt, zonder oordeel.

Voornaam

Achternaam

E-mail

Bericht

 

 

Verzenden

 

 

Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Jouw Verhaal Is Ons Startpunt

  1. Kennismakingsgesprek: Dit draait allemaal om jou. Vertel ons je verhaal, je uitdagingen en je dromen. Laten we samen ontdekken waar je reis naartoe leidt.
  2. Intakegesprek & Voedingsanalyse: Met een dieper inzicht in je dagelijks leven, zullen we samen kijken naar je eetgewoonten en levensstijl. Want jouw reis is uniek.
  3. Persoonlijk Advies & Vervolgconsulten: We plannen samen de route naar je doelen. Met regelmatige check-ins, zorgen we ervoor dat je op de goede weg blijft